Чоловіча збірна України з волейболу у драматичному матчі поступилася чехам / CEV

Чоловіча і жіноча збірні України з волейболу провели матчі другого туру "Золотої Євроліги".

Чоловіча команда України в Брно провела матч проти збірної Чехії. "Синьо-жовті" впевнено почали гру, вигравши два сети за 50 хвилин, але в третій партії господарям вдалося переломити хід гри. У чехів почав працювати блок, а «синьо-жовті» втратили свій перший темп і впевненість у своїх силах.

Чехи, за підтримки місцевих трибун, змогли також виграти дві партії і перевести гру на тай-брейк, де також взяли верх - 15:13. У підсумку - 2:3 - перша поразка в турнірі для збірної України.

Відео дня

У паралельному матчі збірна Білорусі обіграла Фінляндію - 3:0, що дозволило білорусам очолити групу С.

Чехія – Україна - 3:2 (17:25, 20:25, 25:18, 25:18, 15:13)

Положення в групі після двох турів:

Українські волейболістки розгромили Швецію в Золотій Євролізі, чоловіча команда драматично поступилася Чехії

У свою чергу жіноча збірна України з волейболу у Стокгольмі здобула впевнену перемогу над збірною Швеції в рамках другого туру "Золотої Євроліги".

Жіноча збірна України впевнено обіграла Швецію / CEV

Команда Гарія Єгіазарова розгромила суперниць у першому сеті – 25:13, витративши на це 21 хвилину. Схожа ситуація була і в третій партії, де за таку ж кількість часу наші дівчата розгромили суперниць 25:12. Лише у другому сеті шведкам вдалося повернутися з різниці «-9», але вони все одно програли 21:25. У загальній складності гра тривала 66 хвилин.

Найкращим гравцем матчу була визнана капітан української збірної Ганна Степанюк (12 очок), а найбільш результативними стали Світлана Дорсман (16) та Карина Денисова (14).

CEV

У паралельному матчі збірна Словаччини сенсаційно обіграла на виїзді Чехію (3:2).

Швеція – Україна - 0:3 (13:25, 21:25, 12:25)

Положення в групі після двох турів:

Українські волейболістки розгромили Швецію в Золотій Євролізі, чоловіча команда драматично поступилася Чехії

Наступні матчі в рамках "Золотої Євроліги" українські збірні проведуть 1 червня. Чоловіки зіграють на виїзді з Білоруссю, а жіноча команда також у чужих стінах зіграє з Чехією.