Майкл Джордан / REUTERS

Легендарний екс-баскетболіст Майкл Джордан пожартував під час своєї зворушливої промови на церемонії прощання з ще однією легендою НБА Кобі Брайантом.

У своєму жарті Джордан згадав про популярний в мережі мем "Плачучий Джордан".

Читайте такожУ Лос-Анджелесі відбулася церемонія прощання з легендарним баскетболістом Браянтом (фото, відео)

Легенда баскетболу у своїй промові згадав, що Браянт був для нього близьким другом і молодшим братом, який постійно докучав своїми дзвінками з проханням про пораду та "ідіотськими питаннями". За словами Джордана, з часом таке завзяття Брайанта почало надихати його, а деяке роздратування переросло в любов.

Джордан розплакався під час своєї промови і пожартував, що через Браянта йому знову доведеться бачити в інтернеті своє обличчя зі сльозами.

"Він все ж добив мене. Тепер мені знову доведеться бачити скрізь плачучий мем з моїм обличчям... Я говорив дружині, що не хочу виступати тут, бо не хочу бачити це ще три-чотири роки. Ось що Кобі Брайант робить зі мною. Він знає, як зачепити вас за живе, хоча при цьому і може докучати вам. Але ви відчуваєте до нього таку любов, яка пробуджує у вас все найкраще. Так було зі мною".

Майкл Джордан / REUTERS

Відео опублікував канал TSN в YouTube.

Популярний інтернет-мем із зображенням Джордана з'явився 11 років тому, коли фотограф Стефан Савойя зробив знімок плачучого Джордана в ході церемонії відкриття Залу слави баскетболу. Сплеск популярності мема припав на 2016 рік, коли команда рідного для Джордана університету Північної Кароліни програла у фіналі NCAA.

мем з Майклом Джорданом

Нагадаємо, Браянт, його дочка Джанна і ще семеро людей загинули в результаті аварії гелікоптера 26 січня.

Як повідомляв УНІАН, Браянта і його дочку поховали 7 лютого під час закритої церемонії.