Kubb Mini-крихітний, але продуктивний міні-ПК / фото Bleu Jour

Компанія Bleu Jour, яка спеціалізується на збірці невеликих десктопних систем, випустила міні-комп'ютер Kubb Mini. Пограти на такому пристрої навряд чи вийде, а ось для перегляду відео і роботи – саме те.

Він виготовлений в крихітному корпусі з алюмінію, який має розміри 6,8×6,8×6,8 см, пише портал Liliputing.

Усередині цього малюка знайшлося місце 4-ядерному процесору Intel Celeron N5105 з 4 МБ кеш-пам'яті третього рівня і показником TDP 10 Вт. ОЗУ – 8 ГБ LPDDR4. Для OC і зберігання даних передбачений накопичувач M. 2 на 128 ГБ.

Відео дня

Його можна підключати до ТБ, моніторів, проєкторів та інших пристроїв – для цього є набір портів. За виведення картинки відповідає вбудована графіка Intel UHD, яка підтримує відтворення 4К-відео. Розробники гарантують безшумну роботу пристрою. 

Ціна Kubb Mini – 350 євро (~10 000 грн)

Раніше УНІАН розповідав про не менш цікавий пристрій – інтелектуальну лампу від Xiaomi, яка імітує цикли сходу і заходу сонця. Вона допоможе розслабитися і насамперед призначена для людей, які страждають безсонням.

Також ми писали, що Meizu випустила нові бездротові навушники, які на тлі конкурентів виділяються незвичайним дизайном, та й вартість у них невисока.

Вас також можуть зацікавити новини: