Google анонсувала технологію автопереключення навушників / фото Google

Google повідомила про впровадження у світ Android функції автоматичного перемикання джерела звуку для навушників, як в Apple з AirPods. Вона буде заснована на технології Google Fast Pair.

Як мовиться у блозі компанії, спочатку функція буде ексклюзивною для Pixel Buds Pro, але в найближчі тижні повинна стати доступна для аксесуарів Sony, JBL й "деяких інших виробників".

Тим, хто вперше чує про дану функцію – вона використовує систему категорій аудіоподій. Інакше кажучи, для всіх звуків, які може видавати ваш девайс, прописані сценарії. Так, якщо ви слухаєте музику з планшета, а хтось дзвонить вам на смартфон, навушники автоматично перемикнуться на прийом дзвінка.

Відео дня

На цю мить технологію автопереключення навушників працює тільки з Android, але в Google працюють над її розширенням на інші платформи.

Раніше УНІАН вже писав, що для Android-смартфонів вийшов застосунок, що поліпшує якість знімків за допомогою ШІ. Користувачі можуть усувати розмиття зображень, освітлювати знімки при слабкому освітленні, додавати різкість і ефект HDR.

Також розповідали, що в Google навчили нейромережу з "небаченим фотореалізмом" генерувати картинки за текстовим описом. Працює вона за методом дифузії, збільшуючи і допрацьовуючи начерк по тексту до тих пір, поки ШІ не вирішить, що не може зробити його ще більш схожим на задані параметри.

Вас також можуть зацікавити новини: