Windows 11 в майбутньому отримає більше експериментальних функцій / фото depositphotos

До кінця місяця операційка Windows 11 отримає велике оновлення з доступом до Android-додатків, поліпшенням панелі завдань та іншими нововведеннями.

А тепер Microsoft розказала про свої плани з тестування Windows 11 протягом 2022 року. Зокрема, компанія планує більше експериментувати з концептуальними функціями, найцікавіші з яких потраплять у фінальні збірки.

У повідомленні наголошується, що в ранньому доступі можуть виявитися різні варіанти одних і тих же функцій, а в когось вони будуть зовсім відключені. Очікується, що ці зміни допоможуть Microsoft оптимізувати процес розробки, збираючи більше відгуків про те чи інше нововведення.

Відео дня

Для експериментів вибрали канал розробника (Dev Channel), тоді як Beta-канал стане майданчиком для затверджених можливостей, які близькі до тих, що з'являться на релізі. Наприклад, там вже з'явився оновлений Media Player. Скоро в Windows 11 додадуть швидке перемикання між цими двома каналами.

Читайте такожПереїзд на Windows 11: фішки та утиліти для більш комфортної роботи

Наголошується, що фішки почнуть поширюватися окремими пакетами, а не разом з повноцінними збірками ОС, як це було раніше. При цьому основні зміни будуть, як і раніше, вноситися у великі оновлення системи.

Раніше УНІАН ділився лайфхаком, як повернути файли після видалення з "кошика". Якщо поверх стертих даних нічого не записувалося, це справа декількох хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини: