Windows 11 нарешті отримала новий індикатор гучності / фото Microsoft

ОС Windows 11 продовжує перетворюватися. Тепер у вікон для регулювання гучності та яскравості свіжий дизайн з підтримкою світлої й темної тем оформлення – вперше за 10 років.

Це епохальне нововведення реалізовано у свіжій збірці Windows 11 під номером 22533 для учасників програми Insider.

Поточний варіант, виконаний в стилі Metro UI, з'явився ще у "вісімці" у 2012 році і з того часу не оновлювався. Тепер вікна відповідають дизайну Windows 11. Підкладка слідує за темою оформлення інтерфейсу, змінилося і розташування – з верхнього лівого кута індикатори переїхали в нижню частину екрану.

Відео дня

З інших нововведень збірки 22533 – можливість видалити стандартний застосунок "Годинник" з системи і новий інтерфейс голосових дзвінків через додаток"Ваш телефон".

Читайте такожПереїзд на Windows 11: фішки та утиліти для більш комфортної роботиКоли оновлені індикатори стануть доступні для всіх користувачів Windows 11, невідомо. За інформацією інсайдерів, це трапиться вже цього літа.

Раніше повідомлялося, що одне з оновлень Windows 11 принесло більш гнучку настройку "Пуск" і ряд інших поліпшень. А ще повернули годинник і дату на додаткові монітори.

Вас також можуть зацікавити новини: