Фото прес-служби ТОДА

Першу чергу «Водної арени Тернопіль» планують здати до початку серпня.

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, про це вів мову сьогодні голова ТОДА Степан Барна під час перебування на території будівництва.

Наразі на об’єкті уже зведено трибуни, адміністративне приміщення, будують суддівську вишку, укріпили берегову лінію, прокладають дорогу вздовж каналу і трибун.

Відео дня
Фото прес-служби ТОДА

«Ставимо питання, щоб до серпня перша черга проекту була реалізована. Наше завдання – щоб спортсмени якомога швидше могли використовувати дану інфраструктуру для тренувань», – наголосив Барна.

Фото прес-служби ТОДА

У 2019-ому на даний об’єкт заплановано виділити майже 17 млн грн. За ці кошти завершать будівництво трибуни, дороги, стартової і фінішної вишок, а також облаштують благоустрій частини території.

Фото прес-служби ТОДА

«Нам важливо виходити на відповідний рівень міжнародного стандарту, який дозволить проводити світові змагання з водних видів спорту у Тернополі. Бо «Водна арена Тернопіль» – це не лише об’єкт, на завершення якого чекає вся область, а й вся Україна. Адже такого рівня спортивного комплексу в Україні досі не було», – зауважив голова ТОДА.

Фото прес-служби ТОДА