dvhab.ru

У 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на Тернопільщині проведено ремонт та реконструкцію 5 об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства в містах Підгайці, Борщів, Почаїв, Ланівці та селищі Товсте на загальну суму 26,2 млн грн. Як передає кореспондент УНІАН, про це під час засідання колегії управління житлово-комунального господарства повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Іван Крисак.

Читайте такожУ Теребовлі влітку почнуть функціонувати приміщення відновленої військової частини

«Протягом останніх років галузь відчула значну підтримку держави. Крім того, понад 26 млн грн надійшло на очисні споруди – це значна сума, якої раніше не вкладали в розвиток галузі ЖКГ. Сподіваюся, спільними зусиллями у цьому році нам також вдасться реалізувати багато потрібних проектів і в цьому році», – сказав Крисак.

Відео дня

Він додав, що на 2017 рік на конкурсний відбір за рахунок коштів ДФРР подано подано 37 проектів водопровідно-каналізаційного господарства загальною кошторисною вартістю 357,4 млн грн та 39 проектів по благоустрою загальною кошторисною вартістю 174,7 млн грн.

«За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, проведено роботи на п’ятьох об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства в Борщівському, Підгаєцькому та Козівському районах на суму 2,5 млн грн. Також за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об`єднаним територіальним громадам проведено роботи на 14 об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства області на суму 10,5 млн грн та на 78 об'єктах благоустрою.  Зокрема, проведено капітальний ремонт вулиць, доріг комунальної власності - 35,7 млн гривень, будівництво, реконструкція вуличного освітлення - 4,2 млн гривень, придбання спецтехніки для комунальних підприємств – 10,9 млн грн», – поінформував Крисак.