Сюжет дня : Євро-2020. Фінал

Євро-2020. Фінал

З 11 червня по 11 липня 2021 року проходить16-й розіграш чемпіонату Європи з футболу. Спочатку турнір повинен був пройти з 12 червня по 12 липня 2020 року, проте через пандемію він був перенесений на рік. При цьому він зберіг приставку "2020" в назві в маркетингових цілях.

Глядачі допущені на матчі турніру, проте на більшості матчів, включаючи півфінали і фінал, заповнюваність трибун складе не більше 50%. Крім того, до деяких країн, в яких проводяться матчі, пускають не всіх іноземних громадян. Зокрема, українці не змогли потрапити до Риму.

У груповому етапі турніру зіграли 24 збірні. Україна вийшла у фінал турніру з 1-го місця в групі В, і на груповому етапі фінальної частини турніру вона зійшлася з командами Нідерландів, Австрії та Північної Македонії в групі C. За підсумками трьох матчів Україна вийшла з третього місця у 1/8, де обіграла Швецію та вперше в своїй історії потрапила до 1/4. У чвертьфіналі Україна поступилася Англії та вилетіла з турніру.

У першому півфіналі 6 липня зійдуться команди Італії та Іспанії, а у другому 7 липня - Англії та Данії. Фінал турніру відбудеться 11 липня за участі Італії та Англії.

Новини про матчі Євро-2020

Останні новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся