Пасажири на середніх місцях можуть сміливо займати підлокітники / фото ua.depositphotos.com

Більшість людей ненавидять літати на середніх місцях у літаках, вважаючи їх найгіршими. Воно й не дивно, адже ці місця викликають суцільні незручності – пасажир опиняється "затиснутим" людьми з двох сторін, мало місця для ніг, у вікно не подивитися, голову не притулити... А переваг – жодних.

Так чи інакше, але комусь все одно доведеться сидіти на цих місцях. І такий переліт може стати ще гіршим, якщо пасажири, що сидять з боків, вирішать зайняти обидва підлокітника. Проте експерт з подорожей компанії Dealchecker Розі Пантер повідомила хороші новини для пасажирів, що сидять на середніх місцях, пише Express.

За її словами, саме ці пасажири мають повне право зайняти обидва підлокітники на їхньому кріслі.

Відео дня

"Якщо ви думаєте, що маєте право на обидва підлокітника в літаку, і при цьому перебуваєте не на середньому сидінні, то ви просто помиляєтеся. Політика в літаках – серйозне питання, і до етикету на підлокітниках не можна ставитися легковажно. Простіше кажучи, ті, хто займає середнє місце, витягли коротку соломинку, тому, якщо ви сидите біля вікна або біля проходу, будьте ввічливі іта дозвольте тим, хто посередині, мати повну владу над обома підлокітниками", – заявила експерт. 

Як повідомляв УНІАН, раніше стало відомо, що багато авіакомпаній почали поступово скорочувати кількість відкидних сидінь в літаках або навіть повністю відмовляються від них. А це означає, що у пасажирів буде ще менше приводів для скандалів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.