Також в терміналі з'являться дві фотобудки, в яких пасажири зможуть фотографуватися \ www.youtube.com

Інсталяція під назвою MyDubai Experience встановлена в Терміналі 3 Дубайського міжнародного аеропорту і запрошує транзитних пасажирів на віртуальну екскурсію по емірату.

Читайте такожВ аеропортах Дубаю скасують перевірку на безпеку для транзитних пасажирів

В минулому році міжнародний авиахаб Дубая обслужив 89 млн пасажирів, з них 70 млн подорожували транзитом, передають russianemirates.com.

Відео дня

Уряд ОАЕ оголосив про низку ініціатив для туристів: так, транзитні туристи будуть звільнені від візових зборів на дві доби, 96-годинне перебування в ОАЕ обійдеться всього в 50 дирхамів.

Інтерактивна цифрова інсталяція якраз і призначена для транзитних пасажирів і містить контент про туристичні продукти Дубаю вісьмома мовами. Пасажири зможуть зареєструватися і скласти для себе програму перебування на два дні за інтересами і одночасно з цим взяти участь в лотереї та виграти канікули в еміраті.

Надалі тут з'являться дві фотобудки, в яких пасажири зможуть фотографуватися і накладати фільтри, а значить – і розмістити спогади про приємні моменти в соціальних мережах. Таким чином, мільйони пасажирів надихнуться на повернення до Дубаю, вважають в Dubai Tourism.