Україна у списку найдешевших напрямків для туристів від Forbes / УНІАН

Американське видання Forbes включило Україну в список недорогих країн для подорожей у 2019 році.

Власне, пораду відвідати нашу країну виданню дала фотограф з Нью-Йорка і менеджер однієї з соціальних мереж Люсі Джосма, яка працює з великими туристичними компаніями. Жінка побувала у більш ніж 60 країнах світу. Пояснюючи свою пораду відвідати Україну, вона, перш за все, зауважує, що це одна з найдешевших і найбільш мальовничих країн, яку вона будь-коли відвідувала, пише Forbes.

Читайте такожЛьвів вперше увійшов до сотні найбільш туристичних міст світу

Відео дня

«Для великого старту підійде історичний Київ із неймовірною релігійною архітектурою, музеями і галасливим центром», - радить Джостма.

Вона зауважує, що ситний обід з трьох щедрих страв у столиці України обійдеться 15-20 доларів за двох. Нагулявшись Києвом, вона радить витратити ще 10 доларів і 5 годин, щоб потрапити у Львів, центр якого внесений до культурної спадщини ЮНЕСКО. Крім того, вона радить також відвідати українські Карпати.

У список Forbes також потрапила сусідня Молдова. Пораду відвідати країну дала мандрівниця і письменник-кулінар Крістін Аміко, яка останній рік провела в Європі й Індії, шукаючи дешеві, але цікаві варіанти.

Читайте такожУкраїна бере участь в одній з найбільших туристичних виставок світу в Лондоні

Вона зауважує, що Молдова – невелика країна і мало хто розглядає її в якості напрямку для подорожі. Однак, її вино поступово змінює цю ситуацію. Крім того, з Молдови легко і зручно можна спланувати маршрут поїздок в Україну і Румунію. Всього в список Forbes потрапили 38 країн і міст.