Почав курсувати новий поїзд зі Львова до Перемишля / фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» сьогодні, 20 грудня, запустила новий поїзд зі Львова до Перемишля (Польща). Про це повідомила прес-служба компанії.

Читайте також"Укрзалізниця" призначила ще 16 додаткових поїздів на зимові свята

Відзначається, що протягом року він призначатиметься у дні підвищеного пасажиропотоку, в тому числі і під час святкових перевезень з 20 грудня по 7 січня.

Відео дня

Згідно з графіком, відправлення поїзда № 89 з Перемишля о 10:15, прибуття до Львова о 13:45. Відправлення зі Львова о 16:00, а прибуття до Перемишля о 17:46. Час в дорозі становитиме близько 2,5 години.

У складі поїзда 6 купейних вагонів з місцями для сидіння другого класу. Вартість проїзду становитиме близько 253 грн. Квитки на цей поїзд можна придбати в залізничних касах.

Як повідомляв УНІАН, Україна та Польща планують відкрити залізничне сполучення між Львовом і Любліном у червні 2019 року, а також планують запустити потяг Перемишль – станція Нижанковичі (Львівська обл.).

У грудні 2016 року був відкритий новий залізничний маршрут фірмового швидкісного потяга "Інтерсіті+" №705/706 Київ-Львів-Перемишль (Польща).