Фото УНІАН

Комісія Державної авіаційної служби України (Державіаслужба) з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній рекомендувала керівництву відомства видати найбільшому українському авіаперевізнику компанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) права на експлуатацію нових авіамаршрутів з Києва до Аддіс-Абеби (Народно-Демократична Республіка Ефіопія ).

Читайте такожНові правила провезення ручної поклажі МАУ: що забороняється взяти безкоштовно на борт з 15 січня

Про це повідомила прес-секретар авіакомпанії Євгенія Сацька на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

«Аеропорт «Бориспіль» буде з'єднаний із ще однією країною світу! Відповідне рішення за результатами домовленостей між Державіаслужбою й авіаційною владою Ефіопії ухвалено на засіданні комісії Державіаслужби з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній! Тепер очікуємо позитивних результатів роботи МЗС щодо спрощення візового режиму між нашими країнами», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, МАУ в період зимової навігації 2018 року змінила частотність ряду напрямків, а також почала виконувати польоти до Домініканської Республіки і на Гоа. Також, МАУ з 31 березня 2019 року запустить прямі регулярні рейси з Києва до Софії (Болгарія) і Бухареста (Румунія), а з 15 червня з Києва до Ізміра (Туреччина).

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заснована в 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності. Авіакомпанія виконує рейси з України до більш ніж 50 міст Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Парк МАУ налічує 45 літаків різних модифікацій, включаючи 30 середньомагістральних Boeing 737 NG. Середній вік парку МАУ становить 11,3 року. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль».