В Україні хочуть збільшити продажі путівок до санаторіїв / фото УНІАН

Система профспілкових санаторіїв ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» заявляє про початок управлінської реформи з метою вивести Україну на лідируючі позиції світового ринку медичного туризму.

Читайте такожВідродження львівських курортів: як Східниця, Трускавець та Моршин вчаться виживати без російських туристів

Про це повідомив голова Наглядової ради «Укрпрофоздоровниці» Володимир Саєнко, передає прес-служба Центру розвитку туризму України.

Відео дня

За його словами, уже з наступного року на більшість санаторіїв чекає ребрендинг, буде розроблено єдиний корпоративний стиль, введена система онлайн-бронювання. Окрім того, усі санаторії з 2020 року переходять на єдині міжнародні стандарти фінансової звітності, що дозволить максимально прозоро показувати видатки та прибутки усіх підприємств, що входять до системи «Укрпрофоздоровниці».

«Наступного року наше завдання - на 50% збільшити продажі путівок до наших санаторіїв, що значно збільшить їх прибутковість, а також підвищити на 100% заробітну плату співробітникам», - повідомив Володимир Саєнко.  

Повідомляється, що стратегічним завданням «Укрпрофоздоровниці» стане введення нових оздоровчих продуктів, які пропонуватимуться санаторіями відпочивальникам та вихід на нові міжнародні ринки продажів.

Зазначимо, що до системи профспілкових санаторіїв ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» сьогодні входять 45 санаторних закладів по всій території України.

Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, на думку профільних експертів, розвиток медичного туризму дасть змогу збільшити кількість іноземних пацієнтів в Україні в два рази.