airBaltic підготувала два тижні знижок / Ілюстрація REUTERS

Латвійська національна авіакомпанія airBaltic запустила масштабний розпродаж на всі напрямки майже до кінця 2020 року.

Згідно з інформацією на сайті авіакомпанії, акція діє при купівлі квитків в період з 9 по 23 січня 2020 року. Поширюється вона на рейси, які виконуватимуться з 23 січня по 17 грудня 2020 року.

Читайте такожУ подорож за враженнями: найяскравіші події 2020 року в Європі

Відео дня

З України airBaltic пропонує прямі рейси з Києва, Одеси та Львова до столиці Латвії - Риги. Так, найдешевші пропозиції з Києва стартують від 49 євро в один бік і діють з 23 січня, зі Львова - від 49 євро в один бік і діють з 31 березня, з Одеси - від 119 євро в обидва боки і діють з 30 березня.

Крім того, авіакомпанія пропонує українським посажирам близько 60 пропозицій рейсів до країн Європи з пересадками по ціні від 59 євро. Наприклад, стільки коштує переліт з Києва до Таллінну (Естонія) чи Вільнюсу (Литва). Водночас ціни на квитки на рейси airBaltic всередині ЄС стартують від 15 євро.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, авіакомпанія airBaltic призупинила на зиму виконання рейсів з Одеси та Львова до Риги, а також зменшила кількість перельотів на маршруті Київ-Рига. Втім, з кінця березня рейси будуть відновлені на період літньої навігації.