Ілюстрація / REUTERS

British Airways скасувала штрафи за внесення змін у нові бронювання, які будуть зроблені в період з 3 по 16 березня 2020 року.

Читайте такожSkyUp через коронавірус тимчасово припиняє польоти в Турин

Нововведення пов'язане з поширенням коронавіруса COVID-19 і подальшим падінням кількості покупок авіаквитків, передає avianews.com.

Відео дня

«Гнучкість – найважливіша річ у час невизначеності, тому ми пропонуємо якомога більше свободи. Це означає, що ви можете бронювати з упевненістю, оскільки наша політика діє до самого відправлення рейсу – зміни можливі без оплати стандартного збору», – йдеться в заяві авіаперевізника.

У разі необхідності пасажир зможе безкоштовно змінити дату вильоту на рейси протягом наступних 12 місяців. Хоча штраф не буде стягуватися, авіакомпанія може виставляти плату за різницю тарифів – коли куплений квиток коштує дешевше, ніж новий.

Раніше схожу політику ввела авіакомпанія American Airlines. Вона також скасувала збір за зміну для замовлень, зроблених з 1 по 16 березня 2020 року. Для пільгового переоформлення квитків пасажир повинен звернутися не менш ніж за 14 днів до вильоту.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.