Wizz не буде літати з України мінімум до 14 квітня / Фото УНІАН

Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі Wizz Air з 24 березня по 14 квітня 2020 року призупиняє виконання рейсів до/зі своєї бази в міжнародному аеропорту «Київ» та інших аеропортів України у зв'язку з рішенням Кабінету міністрів України про тимчасове закриття більшості українських аеропортів.

Читайте такожГлава Ryanair прогнозує, що лоукостер точно не виконуватиме пасажирські авіарейси в квітні-травні

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

У Wizz Air відзначили, що таке рішення має на меті мінімізувати поширення пандемії COVID-19.

Згідно з повідомленням, пасажири, бронювання яких змінилися, автоматично будуть проінформовані по електронній пошті в разі, якщо вони бронювали квитки безпосередньо на сайті wizzair.com або через мобільний додаток авіакомпанії.

У прес-службі зазначили, що 120% компенсація вартості квитків буде перерахована на рахунок WIZZ у формі кредиту, який можна використовувати протягом наступних 24 місяців, на придбання послуг і товарів Wizz Air. Пасажири також можуть вибрати грошове відшкодування, що потребує більше часу для виконання, і в цьому разі вони матимуть право лише на 100% відшкодування від початкового тарифу квитка. Пасажири, які здійснювали бронювання в туристичних агентствах, повинні зв'язатися з компанією, в якій вони придбали квитки.

Як повідомляв УНІАН, 23 березня Кабмін ухвалив рішення про тимчасове закриття з 24 березня більшості аеропортів України. Працювати буде тільки міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Довідка УНІАН. Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який здійснює рейси більше 700 маршрутами з 25 баз, з'єднуючи 155 напрямків у 45 країнах.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: