Курорт SUNRISE Tucana Resort в Хургаді – нова перлина Макаді Бей

Туристичний оператор TUI Україна пропонує відвідати розкішний курорт SUNRISE Tucana Resort, розташований у Хургаді (Єгипет).

У компанії підкреслюють, що курорт відрізняється від інших подібних готелів естетичним прибережним дизайном та набором неперевершених, вишуканих зручностей та послуг для покращення вашого відпочинку.

"SUNRISE переосмислює розкіш у самому серці Макаді Бей, представляючи нову перлину, Tucana Resort Grand Select. Цей курорт – рай розкоші з його інтер'єром у стилі бохо-шик, автентичністю та розкішшю. Це місце, де ви можете отримати індивідуальне, розкішне перебування та унікальний індивідуальний досвід", – йдеться в описі до нового продукту.

Відео дня

Гостям Tucana Resort пропонують отримати безцінний досвід, відчувши справжній емоційний зв'язок, насолоджуючись екстравагантною, затишною атмосферою та вигадливою архітектурою, розкішним декором та пишними деталями інтер'єру.

Курорт SUNRISE Tucana Resort в Хургаді – нова перлина Макаді Бей

При цьому, вперше представляючи концепцію Premium All Inclusive у SUNRISE, Tucana Resort вважається раєм для всіх гурманів, пропонуючи різноманітні страви у 4 шикарних à-la-carte ресторанах, де подають сніданок, обід та вечерю за принципом a la carte all-inclusive.

Курорт SUNRISE Tucana Resort в Хургаді – нова перлина Макаді Бей

Також SUNRISE Tucana Resort має цілодобово працюючий ресторан і бар, де можна насолодитися високою якістю страв та напоїв з різноманітним імпортним та преміальним алкоголем. Не кажучи вже про міні-бар, наповнений відмінними напоями.

Для гостей, які бажають отримати ще більш розкішні враження, Tucana Resort пропонує ряд розкішних номерів, включаючи номери та люкси з джакузі, люкси з басейном та королівську віллу.

Крім того, всі члени Королівського клубу, що забронювали номер люкс, можуть користуватися численними додатковими послугами та привілеями, включаючи, крім іншого, безкоштовний трансфер аеропорт-готель-аеропорт, пріоритетне бронювання столиків у фірмових ресторанах, цілодобові послуги консьєржа, а також доступ до меню подушок.

Курорт SUNRISE Tucana Resort в Хургаді – нова перлина Макаді Бей

Також всі гості Tucana Resort мають доступ до величезного аквапарку з 18 гірок для незабутніх моментів для дітей та дорослих, а також чималої кількості різноманітних спортивних заходів.

Курорт SUNRISE Tucana Resort в Хургаді – нова перлина Макаді Бей

Сама затока Макаді, на березі якої розташований готель, відома своїм чарівним підводним світом. Це місце відмінно підходить для снорклінгу, що дозволить вам ближче познайомитися з морським життям Червоного моря, плаваючи разом з морськими мешканцями в їхньому природному середовищі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті: https://www.tui.ua/sunrise-hotels/.