МАУ літатиме до емірату Рас-ель-Хайма / фото Марина Григоренко

Департамент з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма (RAKTDA) домовився про стратегічне партнерство з українським перевізником «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), що передбачає відкриття прямого рейсу до емірату Рас-ель-Хайма з 25 червня 2021 року.

Читайте такожВ ОАЕ відкриють панорамний ресторан на висоті півтора кілометри над землею

Як повідомляє прес-служба МАУ, міжнародний аеропорт Рас-ель-Хайма буде двічі на тиждень приймати рейси з міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ) з перспективою збільшення частоти польотів в майбутньому. 

Відео дня

«Ми плануємо збільшувати частоту польотів, враховуючи очікуваний нами високий рівень попиту, особливо в літні місяці», - зауважив СЕО МАУ Євгеній Дихне.

МАУ стане першою українською авіакомпанією, яка здійснюватиме прямі перельоти в Рас-ель-Хайма, і одним з головних стратегічних авіаційних партнерів для емірату, який наразі динамічно розвивається.

Зазначається, що політ із Києва до міжнародного аеропорту Рас-ель-Хайма складатиме близько п'яти годин. Після прибуття усі гості емірату повинні будуть пройти обов'язкове безкоштовне ПЛР-тестування в аеропорту Рас-ель-Хайма, а перед поверненням додому у туристів буде можливість пройти повторне безкоштовне тестування. 

«Україна - швидкозростаючий і важливий ринок для емірату Рас-ель-Хайма, і наше партнерство з «Міжнародними авіалініями України» - ще один крок в рамках стратегії збільшення туристичного потоку за рахунок налагодження прямого авіасполучення. Це ключовий крок у відновленні міжнародного туризму згідно з нашою широкою стратегією щодо вивчення нових маршрутів через основні, вторинні ринки та ринки, що розвиваються завдяки чартерним та регулярним рейсам», - прокоментував генеральний директор Департаменту з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма Ракі Філліпс.

Читайте також​В ОАЕ відкриють курорт в мальдівському стилі

Зазначимо, Рас-ель-Хайма є найпівнічнішим еміратом у складі ОАЕ, де завдяки вдалому географічному положенню навіть високі літні температури переносяться набагато легше, ніж в Дубаї чи Абу-Дабі. При цьому Рас-ель-Хайма може запропонувати туристам відпочинок на будь-який смак: релакс на морських курортах з десятками кілометрах чистих пляжів, сафарі на джипах теракотовими дюнам в пустелі, візит на єдину в Перській затоці ферму з вирощування перлів (Suwaidi Pearls Farm), пригодницький курс виживання в екстремальному таборі Беар Гріллс (Bear Grylls Explorer Camp), захоплюючий політ на найдовшому в світі зіплайні (Jais Adventure Peak) над горою Джебель Джейс та багато іншого. Детальніше читайте у нашому великому матеріалі.

Як повідомляв УНІАН, у квітні авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» представила мережу маршрутів на період літньої навігації, запуск яких дозволить відновити авіаційне сполучення регіонів України з численними країнами Європи через Міжнародний аеропорт «Бориспіль».