МАУ продовжить літати в Ташкент / фото ua.depositphotos.com

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" має намір продовжити польоти в Ташкент (Узбекистан) на період зимової навігації, починаючи з 5 листопада 2021 року.

Як повідомляє прес-служба МАУ, крайній рейс в літньому розкладі запланований на 29 жовтня, але віакомпанія готується до продовження польотів на маршруті. Рейси в зимовому розкладі будуть виконуватися один раз на тиждень.

Крім цього, МАУ запустила промо ціни на рейси в/з Ташкента на 29 і 30 жовтня. Мінімальна ціна квитка стартує від 149 доларів в одну сторону.

Відео дня

Також МАУ оголосила акцію Pumpkin sale напередодні Хелловіна. Так, пасажири авіакомпанії зможуть придбати квитки на рейси за окремими напрямками за акційними цінами в період з 25 по 31 жовтня 2021 року. При цьому подорожі за такими квитками повинні бути здійснені в період з 1 листопада 2021 року по 31 березня 2022 року.

Читайте такожSkyUp дозволили відкрити регулярні рейси з України до УзбекистануЯк повідомляв УНІАН, регулярні рейси МАУ між Києвом і Ташкентом були відновлені в грудні 2020 року після п'ятої перерви.

Також у вересні 2021 року узбецька авіакомпанія Uzbekistan Airways повернулася на маршрут Київ-Ташкент після 6-річної перерви.

Правила в'їзду в Узбекистан для громадян України

Іноземці, які в'їжджають в Узбекистан, зобов'язані до посадки надати довідку про проходження ПЛР-тесту на коронавірус (за останні 72 години) з негативним результатом.

Також зберігається порядок в'їзду без будь-яких обмежень з довідкою про вакцинацію, визнаною на міжнародному рівні або з довідкою про наявність антитіл проти коронавірусної інфекції в крові. Українські сертифікати вакцинації Узбекистан поки не визнає.