Кет Берд вже кілька років веде життя вільного птаха / колаж УНІАН, фото facebook.com/WanderingBird.Adventures

Покинути роботу, аби вільно мандрувати світом і ні про що не перейматися. Саме такий спосіб життя обрала 41-річна уродженка британського острова Джерсі на ім’я Кет Берд. 

Як пише Independent, пані Берд розійшлася з чоловіком і тепер живе сама з собакою в семиметровому "будинку на колесах", заробляючи близько 1000 фунтів (1280 долларів) на місяць у своєму тревел-блозі на платформах YouTube, Instagram, Facebook та на персональному сайті Wandering Bird. Також вона написала кілька книжок-посібників для тих, хто хоче подорожувати в будинку на колесах.

Хоча за британськими мірками це досить низький дохід, його однак вистачає на їжу, бензин та мобільний інтернет. Жінка вільно подорожує не лише Великобританією, але й іншими країнами Європи. Їй не потрібно платити великі гроші за готелі, адже переночувати можна з комфортом у своєму ж транспорті, просто зупинившись на узбіччі.

Відео дня

За словами Кет, вона вперше почала користуватися "будинком на колесах" у 2017 році, коли ще жила із чоловіком. Але вже наступного року жінка залишила роботу авіадиспетчера, щоб вільно подорожувати, не обмежуючи себе робочим графіком. А минулого року вона ще й розлучилася зі своїм чоловіком. Тепер компанію жінці складає лише п’ятирічний спанієль на ім’я Мак.

фото facebook.com/WanderingBird.Adventures

"Я можу їхати, куди захочу, з домом на спині. Я знаю, що відчувають равлики. Це чудово, коли вам не потрібно пакувати речі чи вирішувати, куди ви хочете поїхати. Я вирішую нальоту, коли справа доходить до того, куди їхати", – розповідає Кет.

За словами жінки, вона не бачить причин змінювати свій спосіб життя у найближчий час. Більше того – вона має купу планів щодо того, куди податися.

Згадуючи початок свого мандрівного життя, Кет визнала, що перший місяць, коли вона вже не мала стабільного джерела доходів "був жахливим". Але тоді вона швидко навчилася дбайливіше ставитися до грошей і розуміти, що є справді необхідним, а без чого можна прожити.

фото facebook.com/WanderingBird.Adventures

Інші матеріали про затятих мандрівників

Як писав УНІАН, подружжя з Флориди продало майже все майно, включно з основним бізнесом і будинком, щоб дожити свої дні у навколосвітній подорожі на круїзних лайнерах. За час подорожей вони побували в Австралії, Новій Зеландії та південній частині Тихого океану. При цьому пара стверджує, що хоча їхнє нове життя більш захоплююче, вони кажуть, що воно також і дешевше.

Також ми розповідали, що міжнародна залізнична компанія Railbookers анонсувала запуск першого в своєму роді маршруту на поїзді, який охоплюватиме чотири континенти і більше 20 міст в 13 країнах. 80-денна подорож, яка отримала назву "Навколо світу на розкішному поїзді", розпочнеться о Ванкувері (Канада) і зачепить усі континенти.

Вас також можуть зацікавити новини: