В Козятинському районі працівники міліції затримали непрацюючого 30–річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні розбійного нападу.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

20 лютого невідомий чоловік зайшов у помешкання до місцевого 42–річного чоловіка, вдарив його в обличчя і забрав з квартири кредитну картку. Це сталося близько 22-ої години. Внаслідок отриманої травми потерпілий потрапив у лікарню. Протягом наступного тижня правоохоронці встановлювали особу підозрюваного і нещодавно його затримали.

Відео дня

Начальник Козятинського райвідділу міліції Олег Будьківський повідомив, що зловмисником виявився місцевий непрацюючий чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за подібний злочин. Зі слів затриманого, він прийшов у цю квартиру до свого знайомого по борг. Двері йому відчинив незнайомий чоловік, який повідомив, що декілька днів тому господар помер і зараз він тут проживає. Розгніваний гість вирішив, що за будь–яких обставин, йому мають віддати заборгованих 50 гривень і почав вимагати їх у нового мешканця квартири. Під час суперечки підозрюваний вдарив чоловіка кулаком в обличчя, зайшов у помешкання і забрав кредитну картку.

Наразі за фактом розбійного нападу порушили кримінальну справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.