Ілюстрація REUTERS

Від початку поточної доби окупанти один раз порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожНа Донбасі окупанти з важкого озброєння обстріляли позиції ООС, двоє військових поранені

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута на прес-брифінгу щодо ситуації на лінії зіткнення.

Відео дня

«Від початку поточної доби станом на 12:00 відбувся 1 обстріл на Донецькому напрямку», - зазначив він.

Так, у період з 8.25 до 9.00 бойовики з кулеметів великого калібру та стрілецької зброї вели вогонь по військовослужбовцях Збройних сил України, які виконують бойові завдання неподалік Лебединського. «Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає», - зазначив Праута.

Він також додав, що з 8-ї години ранку військовослужбовці зі складу підрозділів та частин Об’єднаних сил реалізовують своє громадянське право під час виборів президента України на спеціальних виборчих дільницях. 

Загалом у районі проведення операції Об’єднаних сил розташовано 79 таких дільниць: 14 у Луганській області та 65 — в Донецькій області.

"За інформацією штабу ООС, станом на 11-ту годину свій вибір зробили вже понад 20 % особового складу. Першими проголосували воїни з передової", - додав речник Міноборони.