Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає \ mil.gov.ua

Сьогодні на Донбасі ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню, із них чотири рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте такожЗ'явилося відео потужного удару ЗСУ по бойовиках на Донбасі

Про це прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) повідомляє у вечірньому зведенні. У повідомленні сказано, що «збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї».

Відео дня

У прес-центрі зазначають, що у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог чотири рази відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 та 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – двічі в районі населеного пункту Гнутове; з мінометів калібру 120 мм – в районі населеного пункту Талаківка; з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Мар'їнки.

Також повідомляють, що у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти зі стрілецької обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Зайцеве.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

На ворожі провокації підрозділи Збройних сил України дали адекватну відповідь, а втрати противника уточнюються.