ЗСУ зазнали втрат вчора у зоні проведення ООС  / фото Міністерство оборони України

Окупанти вчора на Донбасі один раз порушили режим тиші.

Як повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу хутора Вільний бойовики обстріляли позиції українських захисників з озброєння БМП та великокаліберного кулемета.

Також у прес-центрі нагадали, що в результаті підриву на вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, двоє військовослужбовців загинули та двоє отримали поранення.

Відео дня

Читайте також"Хлібне перемир'я" на Донбасі: ОБСЄ зафіксувала 75 порушень режиму припинення вогню

За даними розвідки, 21 липня один окупант загинув та двоє були поранені.

Від початку поточної доби обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню, наголосили у прес-центрі.

Як повідомляв УНІАН, з опівночі 21 липня в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях було встановлено «режим тиші».

17 липня Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі за результатами переговорів у Мінську заявила про підтримку відновлення режиму припинення вогню на сході України з опівночі 21 липня.

18 липня представник України у робочій підгрупі з політичних питань ТКГ Роман Безсмертний заявив, що досягнута домовленість про «хлібне перемир’я» вперше передбачає заборону на ведення будь-якого вогню та відповідальність сторін за його порушення.