REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.

Читайте також"Швидко й прицільно": у мережі показали, як сили ООС вгамовують окупантів на Донбасі (відео)

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Відео дня

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки з напрямку Пікузів – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; в районі Водяного з напрямку Азова – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Павлополя з напрямку Українського – з автоматичних гранатометів; поблизу Мар'їнки з напрямку Трудівського – з підствольних гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики один раз обстріляли позиції українських військових поблизу Світлодарська з напрямку Лозового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Як зазначили також у штабі, упродовж поточної доби під час ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.