Ілюстрація / REUTERS

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Як йдеться у вечірньому зведенні прес-центру Об’єднаних сил, противник обстрілював позиції підрозділів ОС з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовикі обстрілювали позиції українських захисників сім разів – двічі поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська, а також неподалік Новогнатівки з напрямку Стили, Красногорівки з напрямку Старомихайлівки, Мар’їнки з напрямку Олександрівки, Водяного з напрямку Ужівки та поблизу Павлополя з напрямку Українського.

Відео дня

Читайте такожНа Донбасі бойовики грабують та застосовують насильство до жителів окупованих територій - розвідка

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили обстріли позицій бійців Збройних сил України неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного, поблизу Кримського з напрямку Донецького та неподалік Південного з напрямку шахти ім. Гагаріна.

"Впродовж поточної доби три військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил дістали поранення різного ступеня тяжкості", - повідомили у штабі.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби на Донбасі окупанти 13 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових не було.