REUTERS

Про це на сторінці в соцмережі написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук. Також він додав, що бойовики вдосконалюють позиції в районі Бахмутської траси. "Тут ведуться роботи з будівництва двох нових ВОП-ів (взводних опорних пунктів)", - написав Дмитро Тимчук.

Читайте такожБойовики за добу обстріляли низку населених пунктів

"Для посилення підрозділів в районі Гранітного в напрямку Тельманового висунувся мінометний підрозділ бойовиків у супроводі 4 одиниць бронетехніки і 3-х вантажівок", - зазначив він.

Відео дня

Також за інформацією Дмитра Тимчука, посилюється угруповання бойовиків в районі Горлівки, на Артемівському напрямку. В північну і північно-східну частину "Горлівського гарнізону" продовжує прибувати посилення. "До раніше перекинутої в цей район бронетехніки, протягом двох минулих діб відмічено переміщення сюди через Єнакієве 6 танків, 3-х одиниць установок "Стріла-10М" і близько 8 одиниць ББМ", - повідомив Дмитро Тимчук.

При цьому він зазначив, що подібна ситуація зафіксована на лівому фланзі Світлодарсько-Миронівського плацдарму. "Протягом трьох останніх діб сюди перекинуті не менше 10 танків, мотопіхотний підрозділ у складі 90 осіб на 11 БМП-2 та БТР-80, 82-мм міномети і ПТРК", - повідомив він.