REUTERS

Російські окупанти продовжують вести провокаційні обстріли в безпосередній близькості до меж ділянки розведення №3 «Петрівське».

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожОкупанти облаштовують вогневі позиції поблизу районів відведення сил

Відео дня

«Розрахунок збройних формувань Російської Федерації очевидний. Спровокувавши вогонь у відповідь, вони сподіваються на те, що наші захисники влучать по ділянці розведення №3 «Петрівське», - зазначають у штабі і наголошують, що ці дії з боку ЗФ РФ відбуваються напередодні зустрічі Тристоронньої контактної групи щодо урегулювання конфлікту на Донбасі у Мінську.

В повідомленні сказано, що на ділянці розведення №3, в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, співробітниками ДСНС проведено розбирання двох допоміжних споруд, вилучено чотири вибухонебезпечних предмети.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська), на КПВВ та біля мосту, працюють співробітники Червоного Хреста щодо надання допомоги населенню. Співробітники ДСНС провели технічне обстеження ділянок місцевості з обох боків від дороги в районі лісосмуги та мосту.

«Попередньо узгоджено дату розбирання тимчасового мостового переходу – на початок грудня», - зазначають в штабі.

У штабі зазначають, що сьогодні, о 12.00, на ділянці розведення №2, у районі населеного пункту Золоте Луганської області, розпочалась верифікація СММ ОБСЄ результатів виконаних зобов’язань з розведення сил та засобів. «Загалом, співробітниками ДСНС України обстежено 43,52 гектара території, вилучено 79 вибухонебезпечних предметів, демонтовано шість бліндажів та три допоміжні споруди», - повідомляють в штабі.