У 29-річного воїна залишилися мати, дві сестри, дружина та маленький син \ фото УНІАН

У місті Чуднів Житомирської області сьогодні, 20 січня, попрощалися із старшим солдатом Ігорем Хімічуком, який загинув 16 січня у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожКропивницький попрощався з українським бійцем, якого вбив снайпер "ДНР", ховаючись за дитиною (відео)

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Чуднівської райдержадміністрації. Зазначається, що багатолюдна церемонія прощання із загиблим відбулася у Чуднові.

Відео дня

«Попрощатися із загиблим бійцем та віддати шану прийшли сотні людей. На місцевому цвинтарі, відбувся траурний мітинг. Щирі співчуття сім’ї, рідним та близьким військовослужбовця висловили представники місцевої влади та райвійськкомату»,- уточнили в райдержадміністрації.

Загинув солдат 16 січня, у День пам’яті захисників Донецького аеропорту, внаслідок снайперського обстрілу противником в Луганській області поблизу міста Золоте. Протягом останніх трьох днів у Чуднові було оголошено триденну жалобу за загиблим військовим.

Довідка. Ігор Хімічук народився 7 червня 1990 року. Він служив водієм відділення забезпечення Чуднівського райвійськкомату, був відряджений у 72-у окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців. У 29-річного воїна залишились мати, дві сестри, дружина та маленький син.