Бойовики незадоволені брехнею їхньої псевдовлади / фото facebook.com/den.kazansky

Бойовики «ЛНР» обурилися брехнею їхніх «представників влади» щодо атаки на позиції сил ООС в районі Золотого.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє 93-тя ОМБр Холодний Яр з посиланням на заяву самих бойовиків на сторінці одного з бандформувань у забороненій соцмережі «Вконтакте».

Читайте такожЗагострення на Луганщині: у штабі ООС розповіли про стан поранених бійців

Відео дня

"Як це так виходить, що спочатку всім озвучили "план наступу на "укрів", а потім на офіційному брифінгу Народної міліції "ЛНР" Яша Осадчий заявляв, що немає ніякого наступу? Сьогодні ми в бій, а завтра про нас і не згадають! .." – йдеться в повідомленні бойовиків.

«Очікувано, що свою спробу вчорашнього прориву проросійські війська намагалися представити як напад з українського боку. Брехливі речники терористів заявили, мовляв, "диверсионная группа ВСУ выдвинулась в направлении позиций «ЛНР» в районе населенного пункта Голубовское, но подорвалась на минном поле. После этого с целью эвакуации убитых и раненых командованием 93-й бригады ВСУ был отдан приказ нанести массированный артиллерийский удар по населенным пунктам ЛНР". Але ж сталася прикрість! Таке перекручування фактів обурило самих учасників атаки. Спочатку озвучили "план наступу на укропів", а потім кинули! Ні почестей, ні слави. Що ж, так буває, коли воюєш за зрадників. Будь готовий, що тебе зрадять першого», – зазначається на сторінці українських військових.

Як повідомляв УНІАН, 18 лютого зранку збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування.

Внаслідок бою один український військовослужбовець загинув, ще 5 дістали поранення.

Водночас було знищено чотирьох окупантів, шістьох поранено.

Начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що російсько-окупаційні війська хотіли захопити спостережні пункти ЗСУ у зв'язку з п’ятими роковинами боїв за Дебальцеве.