inforesist.org

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він сказав на прес-конференції в Москві.

"Роскордон займається пунктами пропуску, ми не охороняємо державний кордон, ми будуємо пункти пропуску, запускаємо і обслуговуємо, щоб вони функціонували. З точки зору ровів - я скільки разів там був, а я буваю там щотижня, я цього не бачив. Може, це з боку України рів", - сказав Бусигін.

Читайте такожРосія копає рови на кордоні з Україною, щоб бойовики не поверталися на танках - Лисенко

Відео дня

"З боку Росії ніяких ровів немає", - запевнив він і висловив сподівання, що відносини між двома країнами нормалізуються, "здоровий глузд переможе, економіка візьме вгору, і ми повернемося до нормальних відносин".

Бусигін повідомив, що з бюджету РФ виділено 6,9 млрд рублів на облаштування кордону, в тому числі на кордон між континентальною Україною і Кримом.

Як повідомляв УНІАН, 26 травня «Российская газета» з посиланням на ростовське регіональне прикордонне управління ФСБ РФ написала, що російські прикордонники вирили 100 км ровів і звели 40 км загороджень на кордоні з Донбасом, контрольованим бойовиками.

«Інженерне укріплення державного кордону проводиться для забезпечення стабільності Донського краю, а також припинення незаконного обігу зброї», - пояснили у прикордонуправлінні.