Горловка / wikimedia.org

Про це свідчать оперативні дані групи «Інформаційний Опір», повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор групи народний депутат України Дмитро Тимчук.

Читайте такожБойовики активізували диверсійну діяльність, у бік Донецька перекинуто понад 20 танків - Тимчук

За даними «ІО», «в районі н. п. Горлівка фіксується перекидання артилерії терористів (партіями по 2-3 гармати) в напрямку до сел. Гольмівский». У Куйбишевському районі Донецька зафіксовано перекидання танкового підрозділу бойовиків (4 танки) і батареї 122-мм гаубиць Д-30 вздовж «лінії фронту» на позиції на північ від міста.

Відео дня

Група «ІО» зафіксувала перекидання в напрямку н. п. Червоне артпідрозділу бойовиків (4 САУ 2С1 «Гвоздика»). Ще три САУ 2С1 «Гвоздика» зафіксовано на марші в районі н. п. Комунарівка.

«Від Єнакієвого на Каютине здійснено перекидання пункту управління оперативно-тактичної ланки – в колоні зафіксовано командно-штабну машину російських військ типу Р-149БМР «Кушетка-Б», 2 кунги («КамАЗ»), 1 «Урал» у супроводі БТР-80», - йдеться в оперативних даних.

Також зазначається, що між Антрацитом і Красним Лучом зафіксовано перекидання бронегрупи бойовиків у складі шести танків і декількох БМП, включаючи 1 командно-штабну машину БМП-1КШ «Потік-2».