REUTERS

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки при Міноборони України.

Серед них - начальник автомобільної служби майор ЗС РФ Кунаккуджин Ільяс Шагідулович, 1980 р.н., який для незаконного перетину російсько-українського кордону використовує паспорт громадянина РФ 8005 №913472. 

Зазначається, що до направлення в Україну майор Кунаккуджин проходив службу у м.Чебаркуль (Челябінська обл.), випускник Челябінського військового автомобільного інституту 2003 р.

Відео дня

Крім того, викрито заступника начальника автомобільної служби майора ЗС РФ Шутова Сергія Олександровича, який для незаконного перетину російсько-українського кордону використовує паспорт громадянина РФ 0102 №971555.

Читайте такожРозвідка встановила особу підполковника РФ - керівника бойовиків на Донбасі

Також названо ім'я старшого офіцера автомобільної служби капітана Путілова Миколи Андрійовича, який для незаконного перетину російсько-українського кордону використовує паспорт громадянина РФ 0508 №484425.

Додатково встановлено, що зазначена група російських військових автомобілістів безпосередньо причетна до контрабанди зброї з тимчасово окупованих територій сходу України до Росії для потреб одного з організованих злочинних угруповань м.Челябінськ та постачання наркотичних речовин у зворотному напрямку, з території Росії в Україну.