REUTERS

Контрольовані Росією бойовики обстрілюють селище Широкине Донецької області з усієї наявної в них зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що незважаючи на режим «тиші», російсько-окупаційні підрозділи не припиняють збройних провокацій проти сил АТО. У Широкиному українські військові вкотре опинилися під вогнем противника.

Читайте такожBloomberg дізнався про план Путіна повністю відділити Донбас від України

Відео дня

«Обстріли тут практично не припиняються. Перемир’я, як такого взагалі немає. Окрім стрілецької зброї бойовики використовують СПГ, РПГ, міномети та БМП. Загалом противник абсолютно не соромиться застосовувати зброю усіх калібрів, що є в його розпорядженні, навіть самохідні артилерійські установки. Обстрілам піддається і саме село Широкине, яке вже і так практично зруйноване», - заявив командир відділення морської піхоти.

У зв'язку з цим, підкреслюється, що ситуація в Широкиному залишається стабільно напруженою. Бойовики намагаються витіснити українські підрозділи з селища, проте українські морські піхотинці успішно відбивають усі напади ворога.

Як повідомляв УНІАН раніше, незважаючи на режим «Тиші», російсько-окупаційні підрозділи не припиняють збройних провокацій проти сил АТО. За минулу добу зафіксовано 18 обстрілів позицій Збройних Сил України.