Ярош додав, що його прогноз базується на інформації, яку він отримує

Окуповані російсько-терористичними військами території сходу України можуть бути скоро звільнені. Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив командир "Української добровольчої армії", колишній лідер "Правого сектора", позафракційний народний депутат Дмитро Ярош.

"Донецьк і Луганськ ми повернемо. І вже досить скоро. Вже не на десятиліття план, так би мовити, а на якийсь набагато менший термін. Нам же, як і всім, теж хочеться, щоб війна завершилася. Коли вона закінчиться – тоді можна і з політикою зав'язати", - заявив він.

Читайте такожЯрош та Савченко випробували експериментальну зброю на Донбасі (фото)

Відео дня

Ярош додав, що його прогноз про те, що "закінчення війни – справа не десятиліть", базується на інформації, яку він отримує "і із-за лінії, і по лінії фронту".

"Я ж отримую певну інформацію і із-за лінії, і по лінії фронту. Зрозуміло, що у мене є якісь певні розрахунки щодо повернення української влади на українську землю", - зазначив він.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що Україна жорстко відмовилася від військової кооперації з РФ.