За словами Арестовича, в район Токмака перекинули нові сили окупантів / фото: УНІАН

На Запорізький напрямок окупанти перекинули нові підрозділи, зараз в регіоні ситуація напружена.

У район Токмака за два дні перекинули 3-4 батальйонно-тактичних груп. Про це в ефірі "Фейгін Live" заявив радник глави ОП Олексій Арестович.

"Є думка, що вони готують наступ, з іншого боку – що готуються до оборони. Але є угруповання в районі Нової Каховки, досить серйозне. Йдеться про 10-15 БТГ. Питання, куди їх кинуть - на посилення Херсонського або Запорізького напрямку", - зазначає Арестович.

Відео дня

Нагадаємо, Арестович пояснив, чому Кремль так ненавидить "Азов". Зараз російський режим намагається виставити азовців покинутими і відданими Україною.

Як писав УНІАН, в ніч на 29 липня на території колишньої виправної колонії в смт Оленівка Донецької області прогримів вибух. Було знищено будівлю, в якій утримувалися українські військовополонені.

Росія відразу ж звинуватила в події Збройні Сили України.

Україна заявила, що вибух в Оленівці був терористичним актом, з метою приховати військові злочини РФ, дискредитувати ЗСУ та зірвати поставки Західної зброї.

За даними української розвідки, теракт скоїли найманці зі складу ПВК "Вагнера" за особистою вказівкою її власника Євгена Пригожина.

Вас також можуть зацікавити новини: