Володимир Путін в черговий раз провалився. заявив Арестович / фото REUTERS

Провівши "референдуми" в чотирьох областях України і заявивши про анексію нових українських територій, президент РФ Володимир Путін вчергове провалився.

Свою думку з приводу останнього виступу глави Кремля радник Офісу президента Олексій Арестович висловив на каналі Фейгін LIVE.

"Нам по**г, ми як воювали, так і будемо воювати... Комплекс таксиста. Він не сказав нічого нового, Що б він не говорив за 22 роки, ми все це знаємо", – заявив він.

"Ну, добре, ми його зрозуміли... і запрошення до переговорів, на що Україна відповіла оточенням (росіян) під Лиманом і заявкою у НАТО, і заявою президента (Зеленського) про те, що з цим товаришем він переговори вести не буде... З цим вже ні, все. Питання закрите", – додав Арестович.

Путін оголосив про анексію нових територій – Україна подала заявку до НАТО

Президент РФ Володимир Путін 30 вересня оголосив про анексію частини територій чотирьох областей України-Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської. При цьому він зробив заяву про відновлення переговорів з Києвом.

У відповідь на це президент України Володимир Зеленський оголосив про подачу заявки на вступ до НАТО "у прискореному порядку":

"Де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Де-факто ми вже довели сумісність зі стандартами Альянсу. Вони реальні для України-реальні на полі бою і в усіх аспектах нашої взаємодії...".

Також глава держави чітко дав зрозуміти, що Україна не домовлятиметься з Путіним: "Ми готові до діалогу з Росією вже з іншим президентом Росії".