Володимир Путін / фото REUTERS

Українська розвідка отримала внутрішні документи армії Росії, які свідчать про те, що окупанти не отримують обіцяних їм грошових виплат за вторгнення в Україну.

Документи опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

Зазначається, що замість грошей окупантам пропонують додаткові вихідні, а скаржитися на відсутність фінансування забороняють.

Відео дня

"Отримані документи, що підтверджують, що російські військові не отримують обіцяних їм грошових виплат. У телеграмі, адресованій командирам дев'яти військових частин, висловлюється обурення зверненням російських військовослужбовців до центральних органів військового управління. Як випливає з документа, окупантам обмежують грошові виплати, обіцяючи замість цього надати додаткові вихідні. При цьому забороняють скаржитися на відсутність фінансування і навіть призначають провадження за такими спробами", - зазначили в розвідці.

Також з документів випливає, що при перевірці учасників російсько-української війни були виявлені незаконно направлені в Україну строковики.

фото facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Крім того, російське командування наказує скласти окремий список військовослужбовців, які відмовилися брати участь у війні проти України.

фото facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Раніше повідомлялося, що значна частина російських військових, які повернулися живими з України в пункти постійної дислокації, намагаються звільнитися.

Вас також можуть зацікавити новини: