Артилеристи бригади зазначають, що мають усе необхідне для знищення ворога \ Фейсбук ООС

Артилерійські підрозділи окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ провели тренування з управління вогнем в зоні проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"З метою підтримання постійної готовності до виконання бойових завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил систематично відбуваються тренування артилерійських підрозділів. Вишкіл артилеристів проходить у визначених місцях відведення важкої техніки та озброєння", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
 Вишкіл артилеристів проходить у визначених місцях відведення важкої техніки та озброєння \ Фейсбук ООС

Вказується, що підрозділи артилерії окремої гірсько-штурмової бригади провели тренування з управління вогнем, виконали нормативи з розгортання вогневої позиції, приведення системи до бойової готовності, наведення на ціль, повернення системи в похідне положення та відхід з вогневої позиції. Усі завдання виконані вчасно і в повному обсязі.

Читайте такожВ Чорному морі розпочались навчання за участі ВМС України та країн НАТО (фото)

Артилеристи бригади зазначають, що мають усе необхідне для знищення ворога. Озброєння постійно обслуговується і перебуває у готовності до застосування, а бойові розрахунки безперервно тренуються та підтримують свої професійні навички на високому рівні. Вони завжди готові виконати поставлені вогневі завдання.

Фейсбук ООС

Вас також можуть зацікавити новини