Десантники 25-ї бригади знищили дві БМП-2 окупантів / фото Генштаб ЗСУ

В Луганській області російські окупанти щодня намагаються прорвати оборону бійців з 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади. Однак воїни тримають стрій і відбивають ворожі штурми. Під час одного з них українські захисники підірвали 2 БМП.

Про це розповіла прес-служба Генштабу ЗСУ в офіційному Telegram-каналі. У повідомленні сказано: "Січеславські десантники знищили дві російські БМП-2. Російські окупанти не полишають спроб прорвати нашу оборону на Луганщині. Щодня воїни 25 окремої повітряно-десантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України відбивають атаки противника, впевнено перетворюючи на металобрухт ворожі бойові машини разом з їхніми безславними господарями".

До повідомлення прикріпили фото з двома БМП-2, які отримали значні пошкодження і більше не можуть використовуватися в бою. З якої зброї знищили техніку, не повідомлялося.

Відео дня
Знищена БМП-2 / фото Генштаб ЗСУ

Втрати Росії в Україні: остання інформація

За даними Генштабу, кількість ліквідованих рашистів наближається до 190 тисяч. За добу статистика збільшилася на 540 мертвих супротивників. А кількість підірваної техніки перевищила 24 тисячі одиниць.

У Мелітопольському районі російські окупанти отруїлися невідомою речовиною, яка призвела до загибелі 20 з них. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні 28 квітня.

Керівник навчального центру тактичної медицини концерну "Калашников" Артем Катулін пояснив високі втрати у війську загарбників неякісною медичною допомогою. Нібито 30% всіх ампутацій проводили через неправильно накладений джгут.

За даними аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), недостатня допомога Заходу Україні призвела до того, що Росія перехопила ініціативу в зимовій кампанії. Саме від поставок зброї залежить, чи зуміє РФ затягнути війну.

Вас також можуть зацікавити новини: