Відомі українські блогери та інфлюенсери звернулися до колег з Росії з проханням донести своїй аудиторії правду про війну, яку росіяни розв'язали в Україні.

До створення спільного звернення приєдналися Олексій Дурнєв, Антон Птушкін, Ігор Ласточкін, Олександр Педан, Настя Гонцул, Даша Астаф'єва, Володимир Дантес, Коля Зирянов та інші українські блогери. Серед їхньої аудиторії безліч росіян, а серед їхніх друзів - російські блогери-мільйонники.

"Чи звинувачуємо ми вас у мовчанні? Так. Ви - сила і голос вашого народу. І зрештою вам надали шанс змінювати своє життя і життя вашої аудиторії на краще. Зробіть сторіз про те, що насправді відбувається в Україні. Напишіть пост про справжній геноцид, який влаштував Путін всім людям. Висловіться. Розкажіть про руйнування, які почалися в Україні та наближаються до вас. Ваш президент підриває наші міста, але з вами він чинить куди страшніше. Він знищує вас повільно, болісно, плавно вириває ваш язик і руки. Якщо ви його не зупините, вас чекає повільне загнивання і громадянська війна. Згадайте історію. І повірте, до вас не прийде на допомогу увесь світ, рознімаючи ваші зіткнення. Вас кинуть помирати. Не дайте цьому статися. Кажіть. Відкривайте правду. Закликайте людей не терпіти", - закликали блогери.

Вони наголосили, що поки Путін бомбить Україні, Росію ізолюють від світу. Зараз необхідно діяти.

"Досить мовчати", - додали блогери.

Як повідомляв УНІАН, раніше російська блогерка-мільйонниця, телеведуча Настя Івлєєва відреагувала на війну, яку розв'язав президент її країни Володимир Путін в Україні. Вона закликала припинити бойові дії.

Водночас Івлєєва жодного разу не згадала у своєму зверненні вбивцю Путіна, не закликала росіян виходили на протести, не зазначила, що саме Росія вторглася на територію суверенної України. Нагадаємо, що на Instagram Івлєєвою підписано 19 млн користувачів.

Вас також можуть зацікавити новини: