ДСНС просить українців обов'язково повідомляти про підозрілі знахідки / Фото - УНІАН

На телефони українців почали приходити повідомлення від відправника DSNS UKR. Через такі повідомлення рятувальники звертаються з проханням не чіпати підозрілі предмети, схожі на боєприпаси, а у разі виявлення такої знахідки терміново повідомляти профільні установи.

Повідомляється, що якщо на вулиці були виявлені якісь підозрілі речі, схожі на боєприпаси, до них ні в якому разі не слід підходити, рухати їх чи намагатися знешкодити. 

В такому випадку варто відійти на безпечну дистанцію, та подзвонити за номером 101, 102, 0800507028. 

Відео дня
ДСНС зробила розсилку з порадами, як діяти у випадку виявлення підозрілих знахідок, схожих на міни

Зазначимо, раніше у розпорядженні Збройних сил України опинилися планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації. 

Серед отриманих документів робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

Нагадаємо, 2 березня у Миколаєві захопили в полон російських військових. Українські військові запитали, навіщо військовий РФ приїхав в нашу країну воювати. Той підтвердив, що їх зомбують пропагандою про "терористів" в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: