У РФ триває "освоєння" бюджету і нічого не змінюється / фото ua.depositphotos.com

Російський опозиціонер Геннадій Гудков зробив прогноз про те, коли закінчиться війна РФ проти України і скільки після цього протримається Путін, якому загрожують не тільки санкції, але ще і суд в Гаазі. Він вважає, що кривавий диктатор не усвідомлює плачевність своєї ситуації.

В ефірі FREEДОМ Гудков прокоментував інформацію про те, що в РФ хочуть запустити серійне виробництво дронів, які допоможуть розганяти протести. Такі безпілотники отримали назву "Шершень", вони нібито зможуть лякати мітингувальників ультразвуком. На думку Гудкова, військові РФ, створюючи такі дрони, просто намагаються імітувати діяльність.

"Армія, яку він створив, мільйон з гаком людей, повинна чимось займатися. Вони там справи збуджують, ворогів народу шукають. Вони повинні чимось займатися", - зазначив опозиціонер.

У РФ триває "освоєння" бюджету і нічого не змінюється. Гудков нагадав, що раніше там вже намагалися створити комплекс "Стіна", який повинен був бити мітингувальників електрошоком і поливати їх водою. Такі "творіння" - результат роботи тих, хто просто хоче показати Путіну свою підтримку і лояльність. 

"Це не допоможе. Це все ілюзії захисту, а тому, швидше за все, його всередині виколупнуть, якщо там дійсно щось почнеться. Якщо всі відчують, що запахло смаженим, швидше за все, там відбудеться зверху революція або переворот якийсь. Але це один з найбільш ймовірних варіантів на сьогоднішній день. Вони хочуть зараз і журналістів виховати, і в дитячих садках патріотизм пропутінський викладати. Вони не розуміють, що у них часу більше немає", - зазначив Гудков.

Він нагадав недавню заяву пропагандистки Симоньян, яка визнала, що її і всіх, хто причетний до діяльності Кремля, чекає суд в Гаазі. Вона боїться, що в разі програшу їм доведеться відповісти за свої вчинки. 

"Вона дуже це починає розуміти, не тільки вона, багато-багато інших...  Ну, я так вважаю, що війна, на жаль, триватиме ще не менше півроку. Це самий мінімум. І закінчиться військовою поразкою Путіна, будуть найсильніші емоції в народі... Буде серйозне нарощування тиску санкцій. Ну, я думаю, що після цього він протримається від декількох місяців або максимум пару років", - зазначив Гудков.

Війна РФ проти України: чим все обернеться для Путіна

Раніше стало відомо, що підготовка до трибуналу над кремлівським диктатором Володимиром Путіним і його подільниками вже почалася. Як розповів радник глави офісу президента Михайло Подоляк, запущено глобальний процес юридичної відповідальності за масові вбивства українців росіянами.

Тим часом у МВС зазначили, що контрнаступ Збройних сил України триватиме і в Запорізькій області, і на сході нашої країни.

Крім цього президент Володимир Зеленський заявив, що війна закінчиться або коли Україна переможе, або коли цього захоче РФ. При цьому, якщо Україна не втримає агресію Росії, то ця війна перекинеться на інші території, а може, навіть і на інші континенти.

Вас також можуть зацікавити новини: