В результаті контратаки на півдні від Кривого Рогу знищені 63 окупанти / ua.depositphotos.com

У результаті контратаки на півдні від Кривого Рогу знищено 63 окупанти та 19 одиниць ворожої техніки.

Про це передає начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, тиждень був дуже напруженим як для Кривого Рогу, так і в цілому по цьому напрямку.

Відео дня

Так, протягом тижня Кривий Ріг двічі піддавався ракетним ударам, а на територію одного з промислових підприємств були прильоти трьох крилатих ракет.

"Вчора після 20:00 ворог вдарив кількома ракетами по території одного з промислових підприємств промзони Кривого Рогу. Завод практично знищений. Всю ніч і ранок підрозділи рятувальників ліквідували пожежу та інші наслідки. Слава Богу, також обійшлося без жертв, на даний момент це вже точно. Всі завали розібрані", - розповів Вілкул.

Він підкреслив, що ворог продовжує вести обстріли по всій лінії зіткнення, при цьому окупанти застосовують всі види ракетних систем залпового вогню, ствольну артилерію, танки, міномети і бойову авіацію, а також продовжують застосовувати і заборонені Женевською конвенцією касетні і фосфорні боєприпаси.

Сьогодні ворог вів обстріли в районі населених пунктів Трудолюбівка, Мала Шестерня, Добрянка, Князівка, Токареве.

"Протягом тижня також були обстріляні Мар'янське, Кошове, околиці Апостолового, Велика і Мала Костромка, Нововоронцовка, Осокорівка, Новоолександрівка та інші населені пункти. В результаті обстрілів, в тому числі, пошкоджені дитячий садок, церква, житлові будинки. Орки просто продовжують тактику випаленої землі. На жаль, є поранені серед мирних жителів", - додав начальник військової адміністрації.

За його словами, в той же час ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається хоч і напруженою, але стабільною і контрольованою.

"Була проведена успішна контратака на півдні від Кривого Рогу. Знищені 63 окупанти і 19 одиниць ворожої техніки, в тому числі сучасні танки Т-72, реактивна система залпового вогню "Град", артилерія, вертольоти і один літак СУ-35", - розповів Вілкул.

Вас також можуть зацікавити новини: