Мешканка Кривого Рогу розповіла про наслідки ворожого удару / фото ДСНС

Кривий Ріг, вибухи в якому пролунали у понеділок вранці, 31 липня, залишається в центрі уваги громадськості. Мешканка, яка постраждала в результаті ракетного удару, поділилася жахливими подробицями.

Жінка повідомила, що до атаки хотіла передати показання газового лічильника, а потім її дуже сильно відкинуло, і вона незрозуміло як опинилася в коридорі. Мешканка розповіла виданню "На Часі", що після цього побачила дуже серйозні пошкодження у помешканні.

"Повернулася до газового лічильника, щоб передати показники газу - сьогодні останній день. І ось мене відкинуло так, що я опинилася - трикімнатна велика квартира, в коридорі. Я нічого не зрозуміла. Потім глянула - все посічено. І потім вже повернулася - всі вікна, всі двері - все було наскрізь вибито", - розповіла жінка.

Атаковано Кривий Ріг - "приліт" сьогодні був у житловий будинок

Вранці 31 липня стало відомо, що у Кривому Розі були вибухи. Пізніше стало відомо, що російські окупанти здійснили ракетний удар, і є "приліт" у житловий будинок.

Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що супротивник вдарив по місту двома ракетами. Одна з низ поцілила у чотириповерхову будівлю навчального закладу. Під завалами могли перебувати люди. Вже відомо про двох загиблих в результаті ракетного удару.

Речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що РФ, швидше за все, атакувала Кривий Ріг балістикою.

Вас також можуть зацікавити новини: