Крим доведеться відвоювати, заявив Максим Жорін / фото facebook.com/OperationalCommandSouth

Колишній командир полку "Азов" і заступник командира 3-ї штурмової бригади Максим Жорін погодився із заявою секретаря РНБО Олексія Данілова про те, що Крим доведеться повертати військовим шляхом.

"Починаючи з 2014 року дуже часто я чув про те, що є ще якісь шляхи вирішення про те, що потрібно домовлятися, всі ці там мирні угоди якісь, підписані документи і це ніколи не працювало. Абсолютно ніколи не працювала з нашим противником така манера поведінки. Росія не розуміє ніякої іншої мови крім мови сили. Вона просто не розуміє по-іншому і будь-які договори з нею, будь-які переговори - вони завжди будуть порушені, вони не матимуть ніякої юридичної сили. Вони звикли обманювати весь світ і через цю репутацію навіть ніхто іноді не дивується, коли вони обдурили весь світ - просто наплювали на всіх, на всі обіцянки і на всі договори", - сказав Жорін.

Жорін зауважив, що без бою повернути території можна тільки в разі наявності потужних інструментів на руках. Але навіть ці інструменти можна здобути тільки у вигляді перемог на полі бою.

"Звичайно, хотілося б повернути якісь свої території без боїв, без втрат. Але я в це слабо вірю. Я впевнений, що такі варіанти можуть бути, але вони можуть бути тільки коли у нас на руках будуть дуже сильні інструменти, коли на нашому боці будуть сильні аргументи (вони можуть бути у вигляді перемог на полі бою винятково). Ніяких інших варіантів не бачу - росіяни можуть слухати тільки після міцного удару, тільки після того, як вони отримають по зубах. Ми повинні готуватися до того, що всі території нам доведеться звільняти військовим шляхом", - додав Жорін.

Звільнення Криму - останні новини

Наприкінці липня керівник української розвідки Кирило Буданов спрогнозував, що ЗСУ скоро будуть на території півострова

24 серпня, в День Незалежності України, ГУР оприлюднило відео спецоперації в Криму. На тимчасово окупованому півострові замайорів український прапор.

23 серпня на території Криму була знищена російська зенітно-ракетна система великого і середнього радіусу дії С-400 "Тріумф". 

Вас також можуть зацікавити новини: