Боєприпаси будуть передані Збройним силам України / фото УНІАН, Арсен Петров

У Чернігівській області поліція виявила два ворожі схрони зі зброєю.

Про це повідомили у секторі комунікацій Нацполіції Чернігівської області.

Згідно з інформацією, поліцейські Чернігівського та Новгород-Сіверського районів із залученням кінологічної служби та вибухотехніки виявили в залишених будівлях два схрони вибухонебезпечних предметів, обладнаних російськими окупантами.

Відео дня

Зокрема, під час відпрацювання прикордонних населених пунктів у Чернігівському та Новгород-Сіверському районах поліцейські спільно зі співробітниками військової контррозвідки та прикордонниками обстежили місця короткочасної дислокації військових РФ під час бойових дій.

"У лісосмузі поблизу одного з сіл Чернігівського району правоохоронці виявили схрон з гранатометом, протитанковими мінами, гранатами та патронами. Аналогічна знахідка чекала на правоохоронців у покинутому будинку Семенівської громади. Там поліцейські виявили мінометні міни, гранати, тротилові шашки та патрони", - йдеться в повідомленні.

Надалі вилучені боєприпаси будуть передані Збройним силам України.

фото npu.gov.ua
фото npu.gov.ua
фото npu.gov.ua

Ворожа схованка на Чернігівщині:

17 липня 2022 року стало відомо про те, що в селі на Чернігівщині рашисти облаштували схрон і залишили розтяжку.

У схроні було 5 ручних гранат із запалами, понад 150 патронів для великокаліберного кулемета, 2 протитанкові міни, а також російські бронежилет і сухий пайок.

Вас також можуть зацікавити новини: