Окупанти тероризують місцеве населення / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Російські загарбники обмежують рух таксистів в окупованому Токмаку Запорізької області і збільшують кількість блокпостів і патрулів у Старобільську Луганської області.

Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook. Зокрема, російські окупанти продовжують посилювати "контррозвідувальний режим" на тимчасово захоплених територіях.

"У Старобільську Луганської області, та навколо міста, збільшилась кількість блокпостів та патрулів", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Як зазначають у Генштабі, дещо схожа ситуація у місті Токмак Запорізької області.

"Побоюючись витоку інформації про місця розташування підрозділів окупантів, загарбники стали обмежувати певні маршрути руху місцевим таксистам", - йдеться у зведенні.

Ситуація на окупованій території

Як раніше повідомляв УНІАН, в місті Токмак Запорізької області російська окупаційна адміністрація заявила, що для отримання російського паспорта місцеві жителі мають подати не тільки паспорт громадянина України і свідоцтво про народження, але також здати відбитки пальців.

Нещодавно стало відомо, що російські загарбники звільнятимуть працівників, які не отримали паспорт країни-агресорки. Свої незаконні дії окупанти пояснюють "новою юрисдикцією"

За даними аналітиків ISW, Росія проводить релігійні чистки і переслідує неугодні релігійні організації на окупованій території України.

Вас також можуть зацікавити новини: